Een ander populair en betrouwbaar Content Management Systeem (CMS) waarmee BRO=MAN vormgeving haar websites bouwt is WordPress.

Joomla en WordPress hebben als voordeel dat het zeer gebruikersvriendelijke software is, waarmee professionele websites worden gebouwd. U kunt ook bij een Wordpress website Eindhoven op een eenvoudige manier zelf teksten en afbeeldingen aanpassen.

BRO=MAN vormgeving helpt u daarbij, indien u dat wenst. Na het online plaatsen van uw WordPress (of Joomla) website ontvangt u van ons een korte opleiding inclusief handleiding hoe dat in de praktijk te doen.

WordPress website Eindhoven

WordPress is van oudsher vooral bekent van websites met een blog functie. Dit is echter al meerdere jaren achterhaald en WordPress is een volwaardig CMS dat zich uitstekend kan meten met de andere systemen. BRO=MAN vormgeving werkt met veel plezier en tot volle tevredenheid van haar klanten aan een prachtige WordPress website Eindhoven.

BRO=MAN vormgeving voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs

BRO=MAN vormgeving gaat samen met u rond de tafel om uw eisen en wensen voor een website te bespreken. Dit kan aan de hand van een bestaande huisstijl, maar dat is geen must. Wij bieden namelijk ook mogelijkheden voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of een logo. Na ons eerste gesprek werken wij uw wensen uit en maken wij voor u een offerte op maat. Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras, maar een vaste prijs voor uw nieuwe website. Onze doelstelling: een prachtige WordPress website Eindhoven voor een betaalbare prijs.

Is uw interesse gewekt?

Wij gaan graag met u in gesprek voor een betaalbare website. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.