BRO=MAN vormgeving geeft u standaard 3 maanden garantie op uw website nadat deze online is geplaatst. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het in de praktijk altijd voorkomen dat er kleine "foutjes" in de website zitten zoals bijvoorbeeld een typefout. Ook kan het zijn dat u een afbeelding toch niet zo mooi vindt en u deze graag wilt (laten) vervangen door ons. Dit valt bij ons onder garantie en verhelpen wij voor u zonder extra kosten.

Onderhoud van uw website door BRO=MAN vormgeving

Na de garantieperiode laten wij u niet in de steek. Wij onderscheiden ons niet alleen door onze ontwerpen en kwaliteit, maar ook door de service en zorg die wij besteden aan elke website, die wij maken. Het onderhoud van uw website is ook voor ons belangrijk omdat we veel waarde hechten aan tevreden klanten.

Met een onderhoudscontract blijft uw website up te date. Wij zorgen namelijk dat bij een update van de software deze ook op uw website wordt toegepast. Zo voldoet uw website telkens aan de laatste stand van de techniek en voldoet uw site aan de meest recente beveiliging tegen hacking. Ook vallen bij ons eenvoudige aanpassingen zoals het wijzigen van een tekst of een afbeelding onder het onderhoud van uw website.

Mogelijkheden voor onderhoud bij BRO=MAN vormgeving

Wij bieden u 2 mogelijkheden aan voor het onderhoud van uw website. Enerzijds kunt u kiezen voor aanpassingen tegen ons uurtarief. U geeft ons door welke aanpassingen u wenst, wij kijken hoeveel tijd ons dat kost en u ontvangt van ons voorafgaande aan de aanpassingen een vaste prijs voor de gewenste aanpassingen. U betaalt ook een vaste prijs voor een update van de software.

Een andere mogelijkheid is een onderhoudscontract. Dit is geen standaard onderhoudscontract, maar maatwerk gebaseerd op de complexiteit en omvang van uw website. U betaalt een vaste prijs voor het onderhoud waarbij wij automatisch de updates doen op het moment dat er een update* van de software verschijnt. Ook verzorgen wij eenvoudige aanpassingen voor u binnen dit contract zonder extra kosten. Mocht u omvangrijke wijzigingen wensen dan maken wij daarvoor vooraf een begroting voor u.

Heeft u een website in Joomla of WordPress en wilt u dat wij het onderhoud verzorgen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

* een update van de software valt onder het onderhoudscontract. Voor een upgrade nemen wij tijdig contact op met onze klanten. Dit valt namelijk buiten een onderhoudscontract.