Wij zijn al jaren een succesvol speler op het veld dat e-commerce heet. Wij zijn een team specialisten op het gebied van modulair bouwen van professionele CMS websites voor ondernemers en particulieren.

Deze websites maken wij niet alleen aan de hand van een bestaand(e) huisstijl of een logo, maar ons team kan voor u ook een nieuwe huisstijl of een nieuw logo ontwerpen.

Uw logo of huisstijl laten ontwerpen door BRO=MAN vormgeving

Wenst u een nieuwe huisstijl of een nieuw logo? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij stellen u een aantal vragen over uw core business en inventariseren wat uw wensen zijn en welke doelgroep u wilt bereiken. Als dat duidelijk is gaan ze aan de slag met het creatieve proces. Van brainstormen met collega's en het maken van ruwe schetsen tot de eerste ontwerpen.

Herkenbaar en onderscheidend met uw huisstijl

De specialisten van BRO=MAN vormgeving bespreken met u de ontwerpen voor een herkenbaar en onderscheidend logo cq huisstijl. U ontvangt van ons minimaal 3 voorstellen. U maakt een "keuze" uit deze voorstellen of een combinatie ervan. Onze ontwerpers gaan door totdat u tevreden bent met het ontwerp. Na uw goedkeuring gaan onze ontwerpers aan de slag met het maken van de nieuwe huisstijl cq het nieuwe logo. U ontvangt de benodigde bestanden, die u kunt gebruiken voor uw visitekaartjes, uw handtekening in uw mail of uw drukwerk.

Uiteraard gebruiken onze webbouwers deze nieuwe huisstijl voor het ontwikkelen en bouwen van een nieuwe Joomla of WordPress website.