Een correcte domeinnaam is een prima hulpmiddel voor de zoekmachines. Ideaal is het als de naam van uw bedrijf of business direct duidelijk wordt in uw domeinnaam, maar dat is niet altijd mogelijk. Of de naam is te complex of de naam is al bezet op het internet. BRO=MAN vormgeving kan u adviseren bij het kiezen van een juiste domeinnaam voor uw website, zodat u toch beter te vinden bent voor de zoekmachines.

Het is van groot belang dat uw website zonder storingen online blijft. Uw klanten willen dat u ook via uw website bereikbaar bent en potentiële klanten haken af op het moment dat uw website (tijdelijk) uit de lucht is.

Wij werken alleen samen met betrouwbare hostingbedrijven

BRO=MAN vormgeving heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites met Joomla of WordPress. Ook voor ons is het van groot belang dat onze klanten tevreden zijn en hun website online blijft. Een 24-uurs ondersteuning is ook voor ons van groot belang.

Wij hebben de laatste jaren ervaring opgedaan met meerdere hostingbedrijven voor Joomla en / of WordPress websites en werken nu samen met enkele betrouwbare hostingbedrijven in Nederland en België, waarvan wij reseller zijn.
Op deze website treft u geen overzicht aan van prijzen voor een domeinnaam en hostingpakketten omdat wij u een pakket op maat willen aanbieden. Een uitgebreid hostingpakket voor een site van een geringere omvang heeft namelijk weinig zin. U betaalt relatief gezien al snel teveel, vandaar onze keuze voor maatwerk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over hosting en domeinregistratie kunt u contact met ons opnemen.