Wilt u graag de kennis en technieken van de CMS systemen Joomla en WordPress ontdekken?

BRO=MAN vormgeving geeft cursussen waarbij u, of uw medewerkers, op een interactieve wijze de fijne kneepjes van het vak leert. Een workshop Joomla en WordPress is ideel voor u als u nooit eerder met een CMS systeem heeft gewerkt en graag begint bij de basis.

Joomla en WordPress workshops voor beginners en gevorderden

Wij verzorgen workshops voor beginners maar ook voor gevorderden. Neem eens een kijkje op onze website www.joomla-workshop.com. Hier vindt u meer uitleg over de mogelijkheden en de inhoud van onze workshops. Belangrijk is dat wij elke workshop op maat maken voor onze klanten. Wij hebben geen standaard workshop of handleiding op de plank liggen.

Al onze workshops worden gegeven door onze professionals met meerdere jaren ervaring en kunnen binnen uw bedrijf of instelling worden gehouden. Dit betekent geen extra reistijden en -kosten voor uw medewerkers.

Tijdens onze workshops wordt het werken met Joomla en WordPress stap voor stap uitgelegd. Wanneer een workshop volledig wordt gevolgd zijn de deelnemers in staat zelf een website te maken met Joomla of WordPress. Naast workshops voor beginners verzorgen wij ook workshops voor gevorderden. Deelnemers aan deze workshops hebben eerder gewerkt met Joomla en WordPress, maar willen zich verder verdiepen in de materie en mogelijkheden van deze CMS systemen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze workshop Joomla en WordPress? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers en wij besprken met u de mogelijkheden.