BRO=MAN vormgeving heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het maken van websites in Joomla en WordPress. Voor veel van onze klanten onderhouden wij de website. Zo maken wij bijvoorbeeld gewenste aanpassingen op hun verzoek. Andere klanten doen dat zelf met ons als backup indien nodig. Zij hebben namelijk een persoonlijke training van ons gehad nadat de site online was geplaatst.

BRO=MAN vormgeving deelt haar jarenlange ervaring met haar klanten

Voorafgaande aan de persoonlijke training stemmen wij met onze klanten af wat voor werkzaamheden ze zelf wensen te doen aan hun nieuwe website. Zo kunnen wij gericht een persoonlijke training verzorgen waarbij wij onze jarenlange ervaring delen met onze klanten. Het heeft namelijk weinig zin het hele bouwproces van een website met Joomla en WordPress uit te leggen. Teveel informatie werkt namelijk niet en is ook overbodig voor het zelfstandige onderhoud van een website.

Ook een training op maat voor u?

Heeft u belangstelling voor een persoonlijke training zodat u zelf aanpassingen kunt doen aan uw Joomla of WordPress website? Neem contact op met onze medewerkers en wij bespreken de mogelijkheden met u.