De laatste jaren is het belang van social media sterk toegenomen. Wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van bijvoorbeeld Twitter, Faceboo, YouTube, Google+ of LinkedIn om er een aantal te noemen.

Niet alleen voor particulieren bestemd, maar zeker ook steeds belangrijker voor de zakelijke markt. Wilt u meedoen in uw markt dan is het werken met social media een must.

BRO=MAN vormgeving weet hoe Social media werken

Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van social media nauwlettend in de gaten zodat wij onze klanten ook op dit gebied goed van dienst kunnen zijn. Mochten er belangrijke veranderingen zijn dan seinen wij onze klanten direct in. Wij verzorgen ook workshops voor Social Media. Zo leert u van professionals hoe u optimaal gebruik kunt maken van Social media.

BRO=MAN vormgeving adviseert u bij het instellen en inrichten van uw Social media

De professionals van BRO=MAN vormgeving kunnen u adviseren welke Social media het best bij uw bedrijf passen. Wij kunnen uw Social Media koppelen met uw website. Mocht u nog geen Social Media gebruiken dan kunnen wij ook een account voor u maken en instellen. Tevens kunnen wij dit maken in het ontwerp van uw huisstijl. Voor meer informatie over Social media kunt u het contactformulier invullen.