Google Analytics is het instrument van Google voor een compleet inzicht in uw webverkeer en de effectiviteit van uw marketinginspanningen. U kunt met Google Analytics ondermeer zien wie uw website bezocht hebben, welke pagina's zijn bezocht, met welke frequentie en hoelang een bezoeker gemiddeld op een pagina blijft. Niet onbelangrijk: u kunt ook zien op basis van welke zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden uw website is bezocht.

Met Google Analytics meet u het resultaat van uw website

Met Google Analytics bent u in staat uw budget zo optimaal mogelijk in te zetten. Met voldoende kennis van Google Analytics kunt u zonder al te hoge extra kosten een beter bezoekresultaat voor uw website realiseren. Bijvoorbeeld: wordt er op bepaalde zoekwoorden, die u heeft ingesteld voor uw website, weinig tot niet gezocht dan kunt u deze aanpassen. Ook de pagina's, die een laag bezoekpercentage hebben, kunt u overwegen te vervangen of zelfs te verwijderen. Dit geldt ook voor producten, die u te koop aanbiedt op uw website, maar waar geen belangstelling voor is.

Google Analytics installeren

De specialisten van BRO=MAN vormgeving kunnen u helpen om Google Analytics op de juiste manier binnen uw website te installeren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van dit instrument van Google.

Wilt u meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.