De laatste weken zijn er al meerdere keren (veiligheids)updates verschenen van Joomla 3.4.x; Wij adviseren dan ook elke Joomla gebruiker zijn / haar website up to date te houden om eventuele hacking te voorkomen ten gevolge van het niet gebruiken van de meest recente en veilige versie van Joomla.

De laatste update is van versie 3.4.6 naar 3.4.7. Ook zijn er als hoge uitzondering veiligheidspatches uitgebracht voor sites die nog werken met de versie 1.5 en 2.5, maar ons advies


   BRO=MAN vormgeving    Lees verder...
sitenaam met of zonder www

Zoekmachines (Google) straffen het plaatsen van dubbele content af door je site naar beneden te plaatsen in de zoekresultaten. Dubbele content is als je bijvoorbeeld hetzelfde artikel op verschillende plaatsen in je website zet. Maar .... wat minder bekend is: als je site niet specifiek staat ingesteld is je site te vinden op het web door je sitenaam in te typen met of zonder www voor de naam van je website. Google ziet dit ook als dubbele content. Dit kun je voorkomen door je site


   BRO=MAN vormgeving    Lees verder...
indexeren site door Google

De belangrijkste zoekmachine op dit moment is ongetwijfeld Google. Nu hebben wij onlangs onze nieuwe website online geplaatst en Google Analytics toevoegd aan onze website. Dit betekent dat we al vrij snel na het aanmelden van onze nieuwe site bij de zoekmachines met Google Analytics bezoekers van onze website kunnen volgen. We kunnen zien waar ze vandaan komen, welke pagina's ze bezoeken, hoelang ze op onze website blijven en waar ze onze site weer verlaten.

Wat we graag willen weten is of Google onze nieuwe website al heeft gevonden. Hoe kunnen we dat zien en met welke informatie wordt onze site vermeld bij Google? Een trucje.


   BRO=MAN vormgeving    Lees verder...
afbeelding nieuwe website BRO=MAN vormgeving

Tijdens de (korte) vakantieperiode hebben we eindelijk tijd vrij kunnen maken voor onze eigen website. We hebben na enkele jaren onze site in een nieuw jasje gestoken en onze voorliefde voor het Caribisch gebied verwerkt in het ontwerp.

De nieuwe site is gemaakt in de meest recente versie van Joomla en we hebben onze dienstverlening wat ingeperkt. Dit met name onder het motto "schoenmaker blijf bij je leest" en "doe dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent".

Voor onze bezoekers hebben we onze site nog gebruiksvriendelijker gemaakt en de teksten zijn opnieuw geschreven door ons.


   BRO=MAN vormgeving    Lees verder...